Een date met mijn ex man

Melvin en ik zijn al 2 jaren gescheiden.Melvin heeft voor mij uitgelopen en dat kon ik niet verdragen.Melvin wilde niet dat ik iets moet zeggen omdat hij vond dat hij goed voor me zorgde.Melvin kwam soms in het weekend niet naar huis.Melvin zijn mobiel was uit en ik moest wachten totdat hij weer thuis was.Dit allles werd mij te veel en ik stopte met de relatie.

Ik moest wennen aan mijn nieuwe vriend

Ik leerde Johan kennen op een dating site.Johan was voor mij een vreemde man. Alles dat wij willen doen deelde hij met zijn familie.Ik vond het helemaal niet leuk.Ik vroeg mij steeds weer af als ik de juiste keus heb gemaakt.Als ik hem op zijn fouten wijst wordt hij boos.Johan sprak heel weinig tot mij.ik merkte op dat Johan wel veel sprak tot zijn vrienden.Ik kon eigenlijk niet weten wie hij is.Ik kon weinig uit hem halen. Tot mijn kinderen sprak hij ook heel weing.Ik vroeg hem op zekere dag wat hij leuk vind en wat hij niet leuk vind.Zijn antwoord was ik doe mee met jullie ik woon eenmaal hier en kan het dan niet anders doen.Ik vind Johan erg saai.Wanneer wij gaan uit eten wil hijj niet mee. Als wij niet thuis zijn toont hij geen interesse door te bellen om te weten hoe het met ons gaat.Mijn ex man was heel anders.Soms vonden wij zelf dat hij te veel belde. Johan toonde helemaal geen interesse in wat me kinderen en ik deden.

Mijn contact met mijn ex man

Ik had het mobiel nummer van mijn ex man nog maar wilde hem niet bellen.Ik negeerde altijd zijn telefoontjes. Hij stuurde mij voor het laatst nog een bericht waarin hij vroeg waarom ik zijn telefoontjes negeerde.Ik durfde hem geen antwoord te geven.Ik hou nog van mijn ex man maar, zijn manier van leven bevalt mij niet.Op een zeker zaterdag avond belde hij mij weer op en ik nam mijn telefoon wel op.Mijn ex man genaamd Arthur vroeg mij direct als ik alleen thuis was en als ik vrij tot hem kon praten.Ik zei aan hem dat hij vrij tot mij kon praten. Hij vroeg ook an mij als ik vrijgezel ben.Ik gaf als antwoord dat ik nog een relatie heb.Athur vroeg aan mij als ik een date met hem wil hebben.Ik zei aan hem dat ik wel een date met hem wil maar, dat ik geen sex wil. Mijn ex man zei aan mij dat ik daarvoor niet hoefde te vrezen.Ik had wel streken omdat ik wel naar hem verlangde.Als het ware wist ik dat wij echt nog van elkaar houden.Arthur en ik maken een afspraak dat wij elkaar in Goes gaan ontmoeten bij een bekende kroeg. De afspraak is om zes uur in de namiddag. Zoals is afgesproken ontmoeten wij elkaar Arthur liep naar mij toe en kuste mij ik kon ook niet wachten en kuste hem hartstochtelijk. Arthur en ik dronken een wijntje, we waren alles vergeten dat er gebeurd is in het verleden.Wij konden ons gevoelens niet bedwingen en wij lagen na ongeveer een half uur in een kamer in een bekende hotel.Arthur en ik hadden een onvergetelijke date gehad. Mijn ex man wil weer een relatie met mij maar, ik kan hem nog geen antwoord geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *