Een Leuke date doe je met Liza

Liza is een goed uitziende vrouw die van daten houdt. Ze heeft geen vaste partner dus daten gaat makkelijk voor haar. Ze staat ingeschreven op een dating site waar er alleen maar leuke heren zijn. De profielen van de heren zijn zo aantrekkelijk dat Liza niet weet met wie ze moet daten. Haast elke dag heeft Liza een nieuwe date partner. De ene week met Harry de andere week met Harold dan weer met Hendrik en nog meer date partners. Liza is heel gezellig, maar ze zoek niks achter de daten avonden het is alleen maar daten voor de rest is het alleen maar chatten over leuke dingen.

Liza haar eerste date

Liza had met een heer afgesproken die ze eerder had ontmoet toen ze nog werkzaam was. De heer zijn stiefvader is een collega van haar vader. Ze gingen dus een keer naar de bios. Het was erg genant. Ze heeft hem nieteens 1 keer aangekeken omdat ze heel erg nerveus was. De avond was heel goed afgelopen want ze waren niet alleen naar de bios, maar ze zijn ook bij hem thuis geweest. Daar hebben ze lekker gegeten en ook nog lekker gedronken en gekust. Liza ziet hem nog steeds en hij praat nog steeds met haar. Maar het gaat nooit iets worden tussen deze twee, omdat ze geen gevoelens voor elkaar hebben maar het is gewoon leuk voor deze twee om te daten.

 

 

Een tweede date van Liza

Ja natuurlijk klinkt het cliche als je steeds hoort dat Liza weer naar de bios gaat met een volgende heer. Dit komt omdat Liza het pakkend vind. Bij de bios kijkt ze hoe mannen kunnen reageren en hoe ze op zaken reageren. Dit keer was Liza haar date partner een zekere John. John was een hele lange man in vergelijking met Liza. Hij was een hele romantische man die van avondtuur houdt. John had geen partner en zo ook Liza niet. Ze hadden Na enkele chat gesprekken afgesproken naar de bios te gaan voor wat gezelligheid. De afspraak was om 8uur in de avond. Maar John was laat. Toen Liza hem vroeg waarom hij op zo een eerste date laat is was zijn antwoord: ik had zwart gereden. Liza vond dat niet zo erg. Zo ze stappte binnen in de bios. Toen ze binnen waren aangekomen hadden ze een kaartje gekocht en gingen dan boven zitten. Toen ze zaten kwam Liza erachter dat drie van haar vriendinnen er ook bij waren. Liza schrok zodanig, omdat ze haar vriendinnen niet had verteld over haar nieuwe date partner. Dat was haast niet zo erg want Liza vond dat ze niet alles hoeft te vertellen en kon ook dat ze haar niet hebben gezien. De film begon. John zat de hele tijd naar haar te staren iets wat Liza niet tegen kan is dat mensen haar aanstaren. Liza vroeg hem waarom hij zo naar haar keek waarop hij antwoorde niks hoor. Ja en toen pakte hij haar hand, en hij wilden zoenen, maar het zoenen ging een beetje moeizaam omdat ze haar tas nog op de schoot had. Het was een gezellig avond. Liza en John hebben genoten van elkaar. De film was spannend, maar het zoenen vonden ze beide het spannends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *