Ik heb een minnaar

ik-heb-een-minnaar1

Ik heb een minnaar

Ik ben 4 jaren getrouwd en heb nooit een goede seksleven gehad. Het was nooit echt naar mijn zin. Ik had zo een pech dat mijn echtgenoot niet eens geïnteresseerd was in een beetje voorspel of dat hij van alles en nog wat wilde uitproberen. Aan het werk vond een collega mij al een hele tijdje leuk. Hij zei het ook altijd tegen mij. Hij wist dat ik ben getrouwd, dus nam nooit een stapje verder. Ik respecteerde dat ook van hem. Op een dag had ik een heel slechte humeur. Mijn hele dag was gewoon slecht. Dan nog erbij in de avond wilde mij man intiem zijn en dan is hij daar niet eens goed in. Voordat wij zelfs nog iets deden schreeuwde ik naar hem. Het werd mij al teveel. Ik zei hem direct in zijn gezicht dat hij het helemaal niet goed kan doen en dat ik al 4 jaren opgescheept zit met hem. Hij vond toen dat als ik het niet leuk vind, ik maar iemand anders kan zoeken. Dat heb ik dus gedaan.

 

een-minnaar-gevonden

Een minnaar gevonden

Zoals dag was mijn collega Jeffrey weer zo aardig om ’s ochtends voor mij een kop koffie te brengen. Hij weet mij altijd blij te maken. Al hoe slecht mijn dag ook is, dankzij hem voel ik mij altijd beter. Na het werk vroeg ik hem om samen een hapje te eten. Ik hield mijzelf altijd op een afstand en hij wist ook waarom ik dat deed. Dus toen ik hem mee uit vroeg wist hij al dat er iets mis was. In de restaurant vroeg hij mij niets. We zijn naar het park gelopen en zaten daar op een bankje langs het water. Het was lekker rustig. Hij vroeg mij als ik mij vrij genoeg voelde om het uit te praten met hem. Ik heb hem toen alles verteld tot in de kleinste details. Daarna brak ik uit in tranen. Ik kon het niet meer volhouden. Jeffrey zei voor een paar minuten niets en ik dacht dat ik teveel had gesproken. Daarna omhelsde hij mij en zei dat hij niets liever wilt dan met mij te zijn. Hij kuste me en vroeg mij om met hem mee te komen naar zijn huis. Ik dacht niet verder na en ben mee gegaan. Hij heeft mij dat gegeven waar ik al jaren lang naar op zoek was. Vanaf dat moment werd hij mijn minnaar. Ik wilde mijn man nog niet laten, maar wilde Jeffrey ook niet laten. We hadden bijna elke dag een intieme relatie met elkaar na het werk bij zijn thuis. Ik raakte verslaafd aan hem. Mijn humeur veranderde, ik werd een meer blije persoon en zag er beter uit dan ooit te voren. Zelfs mijn man vond dat ik straalde. Alleen maar zodat hij niet erachter kon komen, deed ik het ook met hem, ondanks ik niet genoot. Tenminste genoot hij wel. Ik ben al een jaar met mijn minnaar en zit eraan te denken mijn man te laten. Misschien volgend jaar.