Ik heb een relatie met de vriend van mijn broer

Mijn broer heeft een vriend die Adrian heet. Adrian is een heel lieve vent. Als hij bij ons op bezoek is babbel ik altijd even met hem. Mijn broer zei me altijd dat Adrian geen last van mij mag hebben.Dit zei mijn broer niet zomaar mijn broer weet dat ik verliefd ben op zijn vriend.De vriend van mijn broer heeft wel een relatie.

Arian was ook verliefd

Ik merkte op dat de vriend van mijn broer naar mij uitkeek als hij mij niet zag. Zodra ik zijn stem hoorde ging ik naar buiten ik kreeg vlinders in mijn buik bij het zien van Adrian ik stelde mij heel wat dingen voor. Ik wil graag alleen met hem zijn, ik wil hem kussen ooooh wat zal ik allemaal niet doen. Ik deed mijn stoute schoenen op een dag aan toen mijn broer even uit zijn buurt was. Ik liep naar hem toe en ik vroeg hem naar zijn mobielnummer .Adrian gaf mij het nummer zonder een vraag te stellen.Ik zei ook aan Adrian dat de eerst volgende sms die hij zal krijgen van mij afkomstig zal zijn.Ardian zei dat hij wacht.Ik zag dat Adrian mij ook leuk vind.Toen ik Adrian wilde sms zag ik dat ik geen beltegoed had ik haastte mij naar de winkel en kocht beltegoed. Ik schreef “Hallo lieverd”hoe gaat met jou. Adrian beantwoorde het bericht door te zeggen “Hallo mijn allerliefste”met mij gaat het nu veel beter wat heb ik toch lang op jou bericht gewacht.Ik zei aan Adrian dat ik niet wist dat ik geen beltegoed had.Adrian vroeg mij als ik ook whatsapp heb ik zei, ja zeker. Adrian zei aan mij dat wij beter op whatsapp konden chatten.Adrian zei ook nog dat wij op whatsapp elkaar ook kunnen bellen. Ik voelde aan dat de wil aanwezig is bij Adrian.Vanaf die dag hebben wij elke dag contact. Adrian zei aan mij dat mijn broer niet mag weten dat wj contact hebben. Ik zei ook aan hem dat ik niets zal verklappen.Ik vroeg aan Adrian wanneer wij een date kunnen hebben.Adrian zei het liefst vandaag dan morgen.Adrian en ik maken een afspraak om elkaar zaterdag te ontmoeten.Ik zit vol verwachting om te weten hoe onze eerste date zal zijn.Adrian en ik hebben een afspraak om elkaar te ontmoeten in een park die bij ons beiden bekend is. De afspraak is om half zeven.Ik was voor Adrian in het park en na 5 minuten wachten zag ik Adrian aankomen.Ik kon niet wachten en liep naar hem toe en we kusten elkaar harststochtelijk het leek alsof wij beiden op dat moment hebben gewacht. Als ik gestopt was met kussen greep hij  mij weer vast en begon Adrian mij weer te kussen.Adrian zei aan mij wat kan je lekker kussen en wat zie jij er ook mooi en lekker uit. Ik wilde altijd itiem contact me jou maar ik wist niet hoe ik het moest doen. Ik vroeg hem gelijk hoe het met zijn vriendin gaat.Het gaat niet goed tussen mijn vriendin en ik en ik wil jou als mijn nieuwe vriendin .Het gaat mij niet schelen wat jou broer zal zeggen. Ik zei aan Adrian dat hij moet proberen om de plooien met zijn vriendin glad te strijken. Adrian zegt dat hij geen hoop meer heeft.Ik wilde alleen een date metAdrian maar, we zijn overgestapt naar een relatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *