Maaike zoekt een date in Bladel

Maaike zoekt een date in Bladel

Mijn naam is Maaike en ik woon in Bladel. Ik ben 25 jaar, vrij jong nog, maar ik wil graag eens op een date met een man die ook een serieuze relatie wilt beginnen. Ik ben schoolgaande en werk ook. Overdag heb ik een baan en in de avond ga ik naar school. Mijn baan is gerelateerd met mijn opleiding en dus heb ik ook niet elke avond school. Zo druk is mijn leven dus ook weer niet. Vandaar ik wel tijd heb voor een leuke date. Voordat ik besloot om op een dating site naar een date te zoeken, had ik een relatie met een man die ik heel erg leuk vond. Hij heeft mij echter verlaten voor een ander. Bleek dat in onze relatie van 1 jaar, hij ook 1 jaar met die andere dame was. Gek genoeg wilde hij ons beide behouden. Sorry hoor, maar ik deel niet graag. Als ik dat zelfde zou doen en het van hem zou willen om te delen, zou hij enorm uit zijn dak gaan, dus waarom moet ik het dan verdragen. Ik heb natuurlijk de relatie beeindigd en had een tijdje problemen met het vertrouwen van mannen. Na heel wat advies gekregen te hebben van familie leden en vrienden wil ik het graag weer proberen. Dit keer probeer ik het dan maar via een dating site. Wie weet dat het mij geluk brengt.

Maaike uit Bladel

Ik woonde eerst in Utrecht, maar wegens mijn vader zijn werk, zijn we 3 jaar geleden verhuisd naar Bladel. Ik vind Bladel een leuke en rustige stadje. Dat ik mijn ex-vriend daar heb leren kennen was voor mij ook het Lot. Ik wil nog steeds in Bladel blijven en hopelijk vind ik ook mijn date in Bladel. Ik ben heel vriendelijk. Vroeger was ik zodanig vriendelijk dat men zo over mij heen kon lopen. Mijn ex-vriend deed het ook. Die persoon ben ik inmiddels niet  meer. Ik ben nog steeds vriendelijk, maar ik weet wanneer en met wie ik vriendelijk kan zijn. Ik ben erg actief in de sport en ga regelmatig naar de gym. Ik doe ook aan yoga, wat mij namelijk heel gezond houd. Ik hou wel van lekker eten. Dat is ook 1 van de redenen dat ik ben begonnen met de gym. Ik kan lekker eten en ik blijf fit! Het zou fijn zijn om iemand te vinden die samen met mij naar de gym zou gaan. Ik ben heel goed op  mijn moeder en kan er absoluut niet tegen als iemand gemeen doet tegen haar of haar beledigt. Zij is mijn grootste steun geweest toen het uit was met mijn ex-vriend. Ik hou ervan om uit te gaan. Bladel heeft een hele leuke club en elke vrijdag organiseren zij een event. Je ziet mij daar bijne elke vrijdag met mijn vriendinnen. Ook hier is het leuk als mijn date met mij mee zou gaan. Als je denkt dat we wel een leuke date kunnen hebben, contact mij dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *